- Cibuľoviny (0)
- Minipareniská (7)
- BIO záhrada (2)
- Výsev (0)
- Zakoreňovače (0)
-
Semená (330)
+-
- BIO semená (0)
- Brokolica (1)
- Bylinky (41)
- Cibuľa (25)
- Cuketa (20)
- Cvikla / repa (8)
- Drobné ovocie (4)
- Fazuľa (10)
- Fenikel (1)
- Hrach / cícer (6)
- Chuť Ázie (1)
- Jahoda (4)
- Jedlé kvety (0)
- Kaleráb (2)
- Kapusta (9)
- Karfiol (2)
- Kel (1)
- Kôpor (1)
- Kukurica (4)
- Kuriozity (0)
- Kvety jednoročné (0)
- Kvety dvojročné (0)
- Kvety trvalky (0)
- Mak (1)
- Mangold (3)
- Muškáty (0)
- Maxi kolekcia (8)
- Melón (6)
- Mini záhrada (2)
- Mrkva (14)
- Novinky (0)
- Okrasná zelenina (2)
- Paprika, chilli (41)
- Paradajky (55)
- Paštrnák (0)
- Patizón (1)
- Pažítka (5)
- Petržlen (12)
- Pre mlsné jazýčky (13)
- Pór (5)
- Racio (2)
- Reďkev (19)
- Sadzačka (13)
- Šalát (21)
- Špenát (3)
- Strukoviny (8)
- Tekvica (17)
- Uhorky (15)
- Valeriánka (0)
- Vhodné pre skleníky (0)
- Zelená lekáreň (0)
- Zelenina cibuľová (35)
- Zelenina hlúbová (15)
- Zelenina koreňová (60)
- Zelenina listová (21)
- Zelenina plodová (142)
- Zelér (6)
- Zmes farieb (6)
- Hnojivá (50) +-
- Hríby (0)
- Substráty (34) +-
- Zemiaková sadba (11)
- Otrava pre potkany a myši (4)

Rajčiak jedlý je druh z rodu ľuľok (Solanum). Plod tohto druhu sa volá rajčiak a mimo odbornej botaniky aj rajčina alebo paradajka.
Rastliny rajčiaka jedlého sú jednoročné, dvojročné a v zriedkavých prípadoch i trvalé rastliny, ktoré najskôr vyrastajú rovno zo zeme, v neskoršom štádiu vývoja však majú sklon k plazivosti. Jednotlivé stonky tejto rastliny môžu dosahovať dĺžku až 4 m. Plody merajú väčšinou priemer 1,5 až 2 cm. Pri kultivovaných rastlinách môžu byť veľké až 10 cm.
Z botanického hľadiska je rajčiak ovocie – bobuľa, pozostávajúca zo semenníka, spolu s ich semenami, kvitnúcej rastliny. Paradajka sa však považuje za „kulinársku zeleninu“, pretože má oveľa nižší obsah cukru než kulinárske ovocie; bežne sa používa ako súčasť šalátu alebo hlavného jedla, a nie ako dezert.